You again, tome 4 | Phoebe P. Campbell | Roman | Adulte | Erotisme • Romance |
You are so cute, tome 2 | Akari Hatta | Manga | Adolescence | Shôjo • Romance |
You are so cute, tome 3 | Akari Hatta | Manga | Adolescence | Shôjo • Romance |
You belong to me | Emma Delsin | Roman | Adulte | Romance |
You Belong to Me | Noémie Conte | Roman | Adulte | Romance • Thriller |
You Can't Fight Molecular Attraction | Marceline Addams | Roman | Adulte | Romance • Contemporain |
You deserve each other | Sarah Hogle | Roman | Adulte | Romance |
You don't know my name, tome 1 : You don't know my name | Kristen Orlando | Roman | Adolescence | Thriller • Romance |
You don't know my name, tome 2 : L'Académie secrète | Kristen Orlando | Roman | Adolescence | Thriller • Romance |
You don't know my name, tome 3 | Kristen Orlando | Roman | Adolescence | Thriller • Romance |
You got me | Léonie Lonval | Roman | Adulte | Contemporain • Romance |
You had me at hola | Alexis Daria | Roman | Adulte | Romance |
You Have a Match | Emma Lord | Roman | Adulte | Romance |
You hit Me ... | Céline DH | Roman | Adulte | Romance • Thriller |
You kill me, tome 1 : You kill me boy | Tina Ayme | Roman | Adulte | Romance • Erotisme |
You kill me, tome 2 : You kill me girl | Tina Ayme | Roman | Adulte | Romance • Erotisme |
You kill me, tome 3 : You kill me baby | Tina Ayme | Roman | Adulte | Romance • Erotisme |
You left me on read | Akhira | Poésie | Young Adult | Romance |
You lucky dog | Julia London | Roman | Adulte | Romance |
You made a Fool of Death with your Beauty | Akwaeke Emezi | Roman | Adulte | Romance • Contemporain |
You make me feel alive | Lana M. | Roman | Adulte | Romance |
You make me lose control | Lana M. | Roman | Adulte | Romance |
You only love once, tome 1 | Déborah Guérand | Roman | Adulte | Romance • Contemporain |
You only love once, tome 2 | Déborah Guérand | Roman | Adulte | Romance • Contemporain |
You Said I Was Your Favorite | Monica Murphy | Roman | Adulte | Romance • Contemporain |
You still want more | Nadine Massart | Roman | Adulte | Romance |
You Were Made For Me | Jenna Guillaume | Roman | Young Adult | Romance |
You were there | Melissa Knight | Roman | Adolescence | Romance • Religion |
You'd be mine | Erin Hahn | Roman | Adulte | Romance |
You're Mine | Emy River | Roman | Adulte | Romance |
You're Mine, book 1: Say You're Mine | Jenika Snow | Roman | Adulte | Erotisme • Romance |
You're Mine, book 2: You've Always Been Mine | Jenika Snow | Roman | Adulte | Erotisme • Romance |
You're my Christmas miracle | Avaliseras_auteure | Roman | Adulte | Romance |
You, Again | Kate Goldbeck | Roman | Adulte | Romance • Contemporain |
You, Me, and Forever | Laura Pavlov | Roman | Adulte | Romance • Contemporain |
You, Me, Us | Philycia F. Mira | Roman | Adulte | Romance |
You, tome 1 : Always. Dans ma peau | Ama Snow | Roman | Adulte | Romance |
You, tome 2 : Forever. À la vie, à la mort | Ama Snow | Roman | Adulte | Romance |
You, with a View | Jessica Joyce | Roman | Adulte | Romance |
You... and me, tome 1 : Un été explosif | Emilia Adams | Roman | Adulte | Erotisme • Romance |
You... and me, tome 2 : Un automne mystérieux | Emilia Adams | Roman | Adulte | Erotisme • Romance |
You... And me, tome 3 : Un hiver tourmenté | Emilia Adams | Roman | Adulte | Erotisme • Romance |
You... And me, tome 4 : Un printemps révélateur | Emilia Adams | Roman | Adulte | Erotisme • Romance |
Young and beautiful | Chloé Boffy | Roman | Adulte | Romance |
Young Lady | Lova Lloyd | Roman | Young Adult | Romance |
Young lover | Hedgye Canyon | Roman | Adulte | Romance |
Young romance, tome 1 : Moi, toi... et lui | Annie Lavigne | Roman | Adulte | Romance |
Young romance, tome 2 : Apprivoise mon coeur | Annie Lavigne | Roman | Adulte | Romance |
Young romance, tome 3 : Ma star à moi | Annie Lavigne | Roman | Adulte | Romance |
Younger | Marie Hayle | Roman | Adulte | Romance |
Your Blood, My Bones | Kelly Andrew | Roman | Young Adult | Fantasy • Romance |
Your brother, me & you, tome 1 | Kim Grey | Roman | Adulte | Erotisme • Romance |
Your brother, me & you, tome 2 | Kim Grey | Roman | Adulte | Erotisme • Romance |
Your bucket list, by your favorite person | nenesquick | Roman | Adulte | Romance |
Your dad will do | Katee Robert | Roman | Adulte | Erotisme • Romance |
Your game my rules | Chloe Wilkox | Roman | Adulte | Romance |
Your lie in april : Coda | Naoshi Arakawa | Manga | Adolescence | Shonen • Romance |
Your lie in april, tome 01 | Naoshi Arakawa | Manga | Adolescence | Shonen • Romance |
Your lie in april, tome 02 | Naoshi Arakawa | Manga | Adolescence | Shonen • Romance |
Your lie in april, tome 03 | Naoshi Arakawa | Manga | Adolescence | Shonen • Romance |
Your lie in april, tome 04 | Naoshi Arakawa | Manga | Adolescence | Shonen • Romance |
Your lie in april, tome 05 | Naoshi Arakawa | Manga | Adolescence | Shonen • Romance |
Your lie in April, tome 06 | Naoshi Arakawa | Manga | Adolescence | Shonen • Romance |
Your lie in april, tome 07 | Naoshi Arakawa | Manga | Adolescence | Shonen • Romance |
Your lie in april, tome 08 | Naoshi Arakawa | Manga | Adolescence | Shonen • Romance |
Your lie in april, tome 09 | Naoshi Arakawa | Manga | Adolescence | Shonen • Romance |
Your lie in april, tome 10 | Naoshi Arakawa | Manga | Adolescence | Shonen • Romance |
Your lie in april, tome 11 | Naoshi Arakawa | Manga | Adolescence | Shonen • Romance |
Your love is my bestfriend | Théa Neis | Roman | Adulte | Romance |
Your name., tome 2 | Makoto Shinkai | Manga | Adolescence | Shonen • Romance |
Your name., tome 3 | Makoto Shinkai | Manga | Adolescence | Shonen • Romance |
Your song | Maryrhage | Roman | Adulte | Romance • Contemporain |
Your toxic sequel, tome 0.5 : Le clip | Emily Snow | Roman | Adulte | Romance |
Your toxic sequel, tome 1 : Le deal | Emily Snow | Roman | Adulte | Romance • Contemporain |
Your toxic sequel, tome 1.5 : Le break | Emily Snow | Roman | Adulte | Romance |
Your toxic sequel, tome 2 : La tournée | Emily Snow | Roman | Adulte | Romance • Contemporain |
Your toxic sequel, tome 3 : La fougue | Emily Snow | Roman | Adulte | Romance • Contemporain |