A born flirt and good-time party girl, Emerson has never had a problem finding a willing guy. She’s always chosen her hook-ups carefully, and she's never broken her three cardinal rules:
Never let them see the real you.
Never fall in love.
Always leave them begging for more.
Then comes Shaw. A hotty from the wrong side of the tracks, he’s immune to her flirtatious banter and come-hither smile. After rescuing her from a disastrous night at a biker bar, he doesn’t even try to take her to bed—he calls her a tease and sends her home instead. Unable to resist a challenge, or forget the sexy dark-eyed bad-boy biker, she vows to bring him to his knees.
But instead of making Shaw beg, she finds herself craving him. For the first time in her life, she’s throwing out her rulebook. Suddenly, she’s the one panting for a guy she can’t control. A guy who won’t settle for anything less than the real Emerson, who forces her to do things she’s never imagined, including facing a past she thought she'd buried.
A guy who just might leave her wanting more . . .
Titre original : The Ivy Chronicles, book 2: Tease (2014)
15.2
22 Mars 2019fangtasia17 / 20Lire la chronique
20 Mars 2019LesLecturesDeLaDiablotine14 / 20Lire la chronique
19 Mars 2019Eden148715 / 20Lire la chronique
8 / 20 Le 28 Juillet 2021 à 19:30 lemelidesmots
Il m'a manqué 2 choses dans cette lecture. De la complicité et de l'humour. Em et Shaw ont eu une attraction immédiate dans un bar, et toute l'histoire tourne autour de cette attraction. J'ai eu du mal à comprendre comment ils avaient pu tomber amoureux. Ils ont une alchimie, certes, mais je n'ai pas ressenti leur complicité. Dommage.
15 / 20 Le 20 Août 2019 à 11:41 leslunettesdejenni
Un roman qui m’a un tout petit peu déçue. Je pensais trouver une héroïne un peu plus badass que ses copines et finalement elle leur ressemble beaucoup trop, au point où ça n’a plus vraiment d’intérêt, car nous avons déjà lu ce genre d’histoire. malgré tout, c’est une romance bien écrite et qui se lit assez facilement et rapidement.
14 / 20 Le 20 Mars 2019 à 16:00 LesLecturesDeLaDiablotine
malgré que ce soit un tome 2, j'ai passé un agréable moment livresque en compagnie de Shawn et d'Emerson, des personnages brisés mais ô combien attachants qui ne demandent qu'à être découvert...
Le 27 Février 2019 à 06:34 Laurinevai
Un peu déçue , l’auteure n’a pas exploité les personnages et la relation entre eux est rapide. C’est rrop dommage car l’histoire avait un enorme potentiel !